Maradona cere boicotarea filmului despre el prezentat la Cannes

0

Diego Armando Maradona s-a arătat nemulţumit de cum este portretizat în documentarul prezentat la Festivalul de Film de la Cannes.

Pe afişele documentarului este scris: „Diego Maradona: Rebel. Hero. Hustler. God” (Diego Maradona: Rebel.Escroc.Erou. Zeu). Maradona, în vârstă de 58 de ani, antrenează acum în Mexic. El nu a putut fi prezent la premiera de la Cannes, din cauza unei probleme la un umăr.

Nemulţumit de termenul „escroc”, el a declarat într-un interviu acordat Univision: „Am jucat fotbal şi am făcut bani alergând după o minge. Nu am escrocat pe nimeni. Dacă pun asta acolo pentru a-i face pe oameni să meargă să vadă filmul, cred că merg pe drumul greşit. Nu îmi place titlul şi, dacă nu îmi place titlul, nu îmi va plăcea filmul. Nu mergeţi să îl vedeţi”.

Regizorul Asif Kapadia, care a realizat documentare ca „Amy” şi „Senna”, a spus că Maradona nu a văzut filmul şi a mărturisit că este interesat de cum va reacţiona fostul internaţional argentinian.

Citește și: Ultimul episod al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, urmărit de peste 19 milioane de americani

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele