Maradona va fi operat pe creier

0
- Reclama -

 Maradona va suferi o operaţie pe creier, după ce medicii i-au descoperit un hematom subdural.

 

Această informaţie a venit la scurt timp după ce medicul lui Maradona declarase că fostul campion mondial, internat, luni, în spital, suferind de anemie şi deshidratare, se simte bine şi va fi externat în curând.

Potrivit clarin.com, o investigaţie CT a descoperit un cheag de sânge într-o regiune a creierului şi medicii au decis că trebuie operat de urgenţă.”Este o operaţie de rutină. Imaginea nu s-a schimbat, Diego rămâne acelaşi, continuă cu aceeaşi stare clinică, dar cu o cauză mai specifică”, a explicat dr. Leopoldo Luque, cel care va efectua intervenţia.

Hematomul ar fi fost generat „dintr-un traumatism” şi ar putea fi rezultatul unei lovituri pe care a suferit-o în ultima vreme.”Ar fi putut fi acum o lună sau cinci ani, nu se ştie”, subliniază apropiaţi ai fostului jucător.

- Reclama -

Vezi și Egiptenii vor revitalizarea tractorului românesc U 650

Hematomul subdural poate fi o urgenţă medicală. De obicei, este cauzat de o leziune a capului suficient de puternică pentru a sparge vasele de sânge, care pot pune presiune pe creier din cauza sângelui acumulat. Vârsta, anticoagulanţii şi abuzul de alcool pot creşte riscul. Internat iniţial la un spital din La Plata, Maradona a fost transferat la o clinică din Olivos pentru intervenţia pe creier.

Egiptenii vor revitalizarea tractorului românesc U 650

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele