Margo, softul de gestiune și management de business dezvoltat în România de Serghei Marițoi

0

Yuka Mobili a lansat aplicația software MARGO care adresează managementului companiilor mici și mijlocii din România. Șeful companiile, Serghei Marițoi, declară că aplicația reușește să ofere managerilor o posibilitatea să gestioneze mai bine afacerea. Margo este un soft adaptat nevoilor reale existente în mediul de afaceri din țară.

 

Margo știe să ordoneze și eficientizeze procesele specifice unor clase definite de IMM-uri și cuprinde funcționalități specifice ERP, CRM, client email, mesagerie instantanee, organizate de documente și fișiere, organizare de articole (produse, active, materie prima, prefabricate, proiecte etc.).

Pentru a ajunge la o versiune finită a Margo, Serghei Marițoi a investit peste 6,5 milioane de lei, timp de 3 ani. Echipa care a dezvoltat aplicatie este de 15 specialiști în softwear.

Șeful Yuka Mobili declară că Margo, o soluție românească, se adresează afacerilor din ”Domeniile care prestează servicii și realizează proiecte la comandă unde este important să gestioneze lucrările începând de la ofertare și până la închiderea lor, cu success”.

Softul de management de business este o soluție eficientă pentru comapnii a căror cifră de afaceri începe de la ”30-40 de mii de euro”, spune antreprenorul.

Un robot software pentru fiecare om – Early Game Ventures investește în RoboSelf

Serghei Marițio declară pentru Informateca.ro că în ceea ce privește prețul unei licențe Margo ”suntem încă în studii în ceea ce privește costul, dar mai mult ca sigur se va plăti un abonament lunar pe numărul de utilizatori; provocarea noastră (n.r. dezvoltatorii Margo) este de a identifica soluții de implementare și instruire a viitorilor utilizatori, pe care să și le poată permite un IMM”.

Omul de afaceri are încredere în produsul pe care l-a numit Margo declarând că în 5 ani îl vede ”folosit de către peste un milion de utilizatori”.

Serghei Marițoi și-a început cariera de om de afaceri din anul 2000 pe când, spune el ”integram proiectarea de design interior cu producția de mobilier premium, grupul de firme YUKA a devenit o comunitate, o familie, deținut și coordonat de o… familie”.

Proiectul Margo este este susținut din fonduri europene, vezi aici info: Yuka Mobili 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele