Programul Rabla va continua în acest an cu cel puţin acelaşi buget ca anul trecut

0

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunţă că Programul Rabla va continua în acest an cu cel puţin acelaşi buget ca anul trecut.

 

”Mergem cel puţin cu sumele de anul trecut cel puţin cu bugetul de anul trecut şi cu numărul de autoturisme de anul trecut. Căutăm resurse dacă putem să extindem programul. Trebuie să venim şi în sprijinul autorităţilor publice locale cu mijloace de transport în comun electrice”, a declarat ministrul Mediului, miercuri seară, la TVR, referindu-se la Programul Rabla.

Tanczos Barna a vorbit şi despre Programul Rabla pentru electrocasnice, catalogând drept ”o catastrofă” ceea ce s-a întâmplat anul trecut cu acest program. Întrebat dacă anul acesta va fi implementat acest program, ministrul a răspuns:

”Cu siguranţă. Anul trecut a fost o catastrofă din acest punct de vedere. A clacat sistemul informatic. A fost gestionat… era o catastrofă de program. Este un program dezvoltat mai demult, a ajuns să fie implementat fără să fie verificat, testat, nu s-a aşteptat, probabil, nimeni la această avalanşă de solicitări şi, la suprasolicitare, a cedat”.

”În ultimii 5 ani au plecat în pensie peste 30.000 de angajaţi din structurile MAI”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele