Maria Grapini îl ceartă pe Bușoi printr-un SMS, după un incident din avion

0

Directorul Muzeului Țăranului Român a fost primul care a relatat despre „atmosfera de stadion de Liga a III-a” pe care ar fi făcut-o invitații lui Cristian Bușoi în avionul cu care se întorceau de la Bruxelles, unde vizitaseră Parlamentul European. Maria Grapini, prezentă în avion, a catalogat situația drept „jenantă”.

Europarlamentarul Maria Grapini a făcut următoarele precizări pentru DCNews: „Când am ajuns la îmbarcare, era un grup foarte gălăgios. În momentul în care trecea unul dintre eurodeputați, pentru că au fost mai mulți în avion, se mobilizau unii pe alții să comenteze. S-a comentat și când doamna de la îmbarcare a spus că business și sky priority merg separat de economic. Au început să țipe, să spună că și ei sunt oameni. Eu nu am știut că este un grup al domnului Bușoi. Am văzut doar că sunt niște persoane agitate, care țipă la îmbarcare ca pe stadion”.

„Au fost comentarii generale, nu am auzit atunci o referire nominală. Am înțeles că tot drumul au fost nemulțumiți. Apogeul a fost la aterizare. Atunci, nu înțelegeam de ce fug toate stewardesele în spate. La un moment dat, nu mai era niciuna, ulterior am aflat că se duceau să-i liniștească”, a spus Maria Grapini.

De asemenea, a precizat că a aflat ulterior că era vorba de grupul lui Bușoi. „Este trist că domnul Bușoi, în loc să spună că își cere scuze pentru colegii care au fost apostrofați, a început să intre în jocul lor. Eu i-am scris un mesaj domnului Bușoi: să nu uite de proverbul Cine se aseamănă se adună. În cinci ani, nu am văzut un comportament ca la acest grup al domnului Bușoi. Pe mine m-a întristat situația. Foarte jenant a fost”, a mai spus Maria Grapini.

Sursa: DCNews

Citeşte şi Maria Grapini s-a făcut de râs în Parlamentul European încercând să explice în engleză problemele șoferilor români

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele