Marian Moroşanu, săltat de polițiști pentru că scanda lozinci anti-PSD

0

Marian Moroşanu, membru al Asociaţiei 21 Decembrie, cunoscut şi sub numele de ”Ceauşescu”, a fost ridicat luni seară de poliţişti, după ce a scandat lozinci antiguvernamentale în faţa sediului PSD, în timp ce se desfăşura şedinţa Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii.

Protestatarul venise în faţa sediului PSD în jurul orei 18,00 şi a scandat mai multe lozinci împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă, reproşându-i inclusiv propunerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european.

În jurul orei 20,00, au venit mai mulţi poliţişti, care au încercat să îl imobilizeze pentru a-l duce la secţie, menţionând că au primit o sesizare privind tulburarea liniştii publice.

Citește și Daea le-a vorbit elevilor despre incultura tehnologică

Marian Moroşanu a refuzat şi s-a întins pe asfalt, acuzând dureri de inimă. Poliţiştii au chemat ambulanţa, însă în timp ce aşteptau echipajul medical, între protestatar şi forţele a izbucnit o nouă altercaţie, după ce Moroşanu l-a făcut pe unul dintre poliţişti “nesimţit” şi l-a acuzat de faptul că l-ar fi înjurat. Protestatarul a fost imobilizat şi dus la secţie. După câteva minute, la sediul PSD a apărut şi salvarea.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele