Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu, foștii concurenți de la Survivor, vor deveni părinți pentru prima dată. Au dezvăluit sexul copilului

1
- Reclama -

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu sunt în culmea fericirii. Cei doi foști concurenți care s-au cunoscut în Republica Dominicană la Survivor România, au o relație de invidiat și vor deveni părinți. Cei doi au dezvăluit de curând și sexul copilului.

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu au dezvăluit sexul copilului într-un mod inedit: „Ea vrea băiat iar eu vreau fată”

Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu au făcut o petrecere prin care au dezvăluit sexul copilului. Cei doi au adunat la un loc familia și prietenii pentru a afla sexul bebelușului. Înainte de asta, cei doi au spus cam ce și-ar dori.

Andrei Ciobanu: „Ne simțim foarte bine, suntem foarte emoționați. Ea are mai multe emoții dar suntem foarte fericiți că se întâmplă și că avem familia și prietenii alături de noi. De abia așteptăm să aflăm ce o să fie”

Marilena Cuciurean: „Eu vreau băiat”

Andrei Ciobanu: „Ea vrea băiat iar eu vreau fată. Mi-aș dori să fie fată, nu știu, probabil mi-aș dori să fiu tată de fată”, au povestit cei doi pe TikTok, înainte să înceapă petrecerea.

- Reclama -

Ulterior, aceștia au aflat că urmează să aibă un băiat, spre marea lor bucurie.

„MAMĂ DE BĂIAT💙 Mama este prima femeie din viața unui bărbat, iar mie mereu mi-a plăcut să fiu prima la orice! Așa că…👼🏻💙băiețel!”, a scris Marilena, pe contul ei de Instagram.

Imediat după ce au aflat că vor avea un băiețel, Marinela a spus că a doua oară va fi cu siguranță o fetiță.

„Data viitoare promit că o să fie fată, pentru că o să mai fie o dată viitoare”, a spus Andrei Ciobanu, după ce a aflat sexul micuțului.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele