Maserati Ghibli și Maserati Quattroporte primesc și versiuni Trofeo

0

Maserati completează colecția Trofeo cu versiuni ale berlinelor Ghibli și Quattroporte. Acestea sunt dotate cu motoare de 3.8 litri, de 580 CP, V8. Colecția Maserati Trofeo cuprinde cele mai rapide mașini ale mărcii italiene, de serie, ale tuturor timpurilor.

Pe lângă Ghibli și Quattroporte, Maserati mai are sub brandul Trofeo și SUV-ul Levante Trofeo, lansat în urmă cu un an.

Inima Ghibli și Quattroporte Trofeo este motorul V8 de 3.8 litri, 580 CP, un exemplu perfect de performanță tradițională a Maserati. Un motor care este succesorul V8 de 530 CP montat pe Quattroporte GTS și al lui V8 de 580 CP de pe Levante Trofeo. Rezultatul este un V8 90° de 3,799 cc capabil să asigure 580 CP la 6.750 rpm.

În cazul Ghibli și Quattroporte Trofeo, acest V8 oferă energie fără limite și strălucire sportivă. O injecție de cai putere care permit Maserati să rescrie istoria berlinelor sale. De fapt, în versiunea Trofeo, Ghibli și Quattroporte au devenit cele mai rapide berline Trident din toate timpurile. Atingând noi vârfuri în ceea ce privește viteza, atât Ghibli Trofeo cât și Quattroporte Trofeo ating 326 kilometri la oră, cu o accelerație de 0/100 Km/h în 4,3 secunde pentru Ghibli Trofeo și 4,5 secunde pentru Quattroporte Trofeo.

Maserati anunță începerea parteneriatului cu Antinori

Toată puterea motorului V8 Twin Turbo de 580 CP reînnoit este transferată roților din spate, oferind șoferului senzația anului – transmisie pe spate și o plăcere și mai pură de a conduce – ceea ce nu este disponibil în cazul Levante Trofeo, de exemplu, deoarece are transmisie pe toate roțile.

Sunet superpremium în Trofeo

Pe Ghibli, Quattroporte și Levante V8 Trofeo sunt disponibile două sisteme de sunet: HARMAN KARDON Premium Sound System (4 difuzoare pentru frecvențe joase, 4 difuzoare pentru frecvențe înalte, 1 difuzor de mijloc și 1 sub cu amplificator, obținându-se un total de 650 W) sau, în mod alternativ, Sistemul de Sunet High Premium Bowers & Wilkins (15 difuzoare însumând 1.280 W).

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele