Maserati anunță începerea parteneriatului cu Antinori

0
HyperFocal: 0

Maserati anunță începerea parteneriatului cu istoricul vinificator toscan, Antinori, un important producător de vinuri de calitate superioară.

Maserati a ales asocierea cu Antinori, tocmai pentru a evidenția una dintre valorile cheie ale mărcii: excelența italiană, ce reprezintă o valoare comună pentru culturile ambelor business-uri, într-o necontenită căutarea a calității fără compromis.

Familia Antinori produce vin de peste șase sute de ani și 26 de generații, de când Giovanni di Piero Antinori s-a alăturat breslei Florentine a Vinificatorilor “Arte Florentina dei Vinattieri” în 1385. De-a lungul întregii sale istorii, familia Antinori și-a condus și gestionat propriul business, adoptând strategii inovatoare și, uneori, îndrăznețe, dar întotdeauna a menținut același respect față de tradiții și de mediul înconjurător.

Parteneriatul brand-ului Maserati cu Antinori se va concretiza sub forma unei serii de evenimente și inițiative, inspirate de valorile comune pe care le împărtășesc: tradiția și inovația, perseverența constantă în atingerea perfecțiunii și meșteșugul bazat pe atenția sporită asupra detaliilor, alături de o pasiune incontestabilă pentru calitate.

Pornind de la afinitatea valorilor, Maserati și Antinori îmbină secole de istorie, formate de oameni extraordinari și experiențe unice, pentru a împărtăși lumii adevărata esență a excelenței italiene.

Cititi si Niki Lauda, pilotul F1, a murit

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele