Maternitatea SANCONFIND participă la primul târg din Prahova dedicat viitoarelor mămici

0
BebeFest - SANONFIND

Maternitatea SANCONFIND din Poiana Câmpina împlinește 1 an și 8 luni de la deschidere. Pentru a marca această aniversare, Maternitatea SANCONFIND va participa pe 24 august la Bebe Fest, primul târg din Prahova dedicat viitoarelor mămici, organizat în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahovean, asociație care promovează turismul medical în zonă. Astfel că vineri, 24.08.2018, începând cu ora 11.00, SANCONFIND și APDT invită viitoarele mămici împreună cu familiile acestora, și pe cei interesați, să ia parte la deschiderea târgului Bebe Fest, care va avea loc la Ploiesti Shopping City (zona scarilor rulante).

Din 2017 la maternitatea SANCONFIND s-au născut peste 190 de bebeluși. Mămicile care au ales să vină aici au beneficiat de aparatură ultraperformantă, condiții de cazare de 5 stele, de asistența celui mai bun personal medical și de toată medicația necesară unei nașteri în siguranță. Au fost și mămici care au optat pentru extra servicii în baza de recuperare și tratament, laboratorul de analize sau în departamentul de imagistică medicală.

Citește și: Maternitatea SANCONFIND sărbătorește Săptămâna Internațională a Alăptării

Târgul se va încheia pe 26.08.2018, nu înainte de extragerea câștigătorilor unor premii substanțiale: pachete de naștere, celule stem, jucării, cărucioare și alte obiecte pentru copii.

Într-un interiu la standul SanConfind cu dl. Dan Mihalache, medic primar Obstetrică-Ginecologie am obținut câteva informații despre activitatea Matenității SanConfind: https://bit.ly/2MPcKKh

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele