Maternitatea SANCONFIND – servicii ca în Vestul Europei, preţuri de la 3.200 de lei pe naștere

0
Untitled_Panorama1-sanconfind

Dintre toate maternităţile private din România, maternitatea SANCONFIND oferă cel mai mic cost pentru pachetul standard de naştere naturală – 3.200 lei (într-o rezervă cu 2 paturi, pe o perioadă de 3 zile) şi pachetul standard de naştere prin cezariană – 4.700 lei (într-o rezervă cu 2 paturi, pe o perioadă de 3 zile).

Preţurile pentru pachetul de naştere naturală la celelalte maternităţi private sunt cuprinse între 3.900 şi 5.900 iar pentru naşterea prin cezariană preţurile variază între 6.100 şi 11.000 lei.

Costuri maternitati- SANCONFINDSursa: Wall-street.ro

Cu toţii ştim ce ne oferă (sau mai bine zis ce nu ne oferă) sistemul medical de stat, când vine vorba de naşteri: şpagă, indiferenţă, lipsă de empatie, saloane insalubre, ignoranţă şi lista poate continua pe mai multe pagini. De aceea, în ultimii ani, viitoarele mămici apelează tot mai mult la sistemul privat pentru a aduce pe lume un copil, unde condiţiile sunt incomparabil mai bune decât la o maternitate de stat.

Din 2015, în Poiana Câmpina există Spitalul SANCONFIND. Construcţia spitalului a reprezentat materializarea nemulţumirilor personale ale principalului finanţator, antreprenorul câmpinean Ioan Simion, faţă de spitalele de stat: “Nu mi-a plăcut niciodată ce se întâmplă în sistemul de sănătate din România. Eu nu am fost internat niciodată în spital, nici măcar o zi sau o oră. Dar am fost cu părinţii şi m-a enervat la culme atmosfera, atitudinea”.

Un centru medical modern cu secţie de maternitate şi neonatologie la cele mai ridicate standarde europene. Secția are trei săli de nașteri (două pentru nașteri normale și una pentru operații cezariene), săli post-partum, opt camere de spitalizare pentru gravide în regim rooming-in, toate dotate cu aparatură medicală de ultimă generație.  Secţia de obstetrică-ginecologie Sanconfind are şi o rezervă dedicată şi utilată corespunzător pentru pacientele cu dizabilităţi.

Untitled_Panorama1-sanconfind
Sală de nașteri

Costul pentru o naştere naturală standard (unde mămica beneficiază de toate condiţiile şi de cei mai buni doctori) este de 3.200 lei, într-o rezervă cu 2 paturi, pe o perioadă de 3 zile. Există şi un pachet VIP unde mămica stă într-o rezervă cu un singur pat şi împreună cu tatăl, pe o perioadă extinsă de 5 zile, la costul de 4.500 lei.

 

Citește și: Centrul medical SANCONFIND din Câmpina – visul unui antreprenor român devenit realitate

 

Pachetul standard pentru naşterea prin cezariană este de 4.700 lei iar pachetul VIP ajunge la 6.700 lei.

De la începutul anului, la maternitatea SANCONFIND s-au născut deja peste 30 de bebeluşi.

Dna Enescu Loredana Cătălina este una dintre mămicile care a ales maternitatea Sanconfind pentru prima naştere. “Am ales maternitatea Sanconfind din dorinţa de a naşte în cele mai bune condiţii, beneficiind de aparatură nouă şi de tratament corespunzător atât pentru mine cât şi pentru copil, lucru care nu se prea întâmplă într-un spital de stat. Un aport foarte mare în alegerea maternității, l-a avut şi medicul, dl. doctor Nica, care mi-a fost alături pe toată perioada sarcinii. A fost prima naștere, realizată prin cezariană. Am primit suport şi consiliere din partea medicilor (ginecolog şi anestezist), ceea ce m-a ajutat să trec cu mai mare ușurință peste temerile existente înaintea nașterii. În ceea ce privește personalul, am doar cuvinte de laudă întrucât am primit toată atenţia şi cele mai bune îngrijiri. Sunt oameni cu experiență, profesioniști şi foarte implicați în ceea ce fac. Aş recomanda tuturor mămicilor maternitatea Sanconfind, dacă vor să nască  în siguranță, să fie tratate corespunzător, să primească atenție şi îngrijire la momentul oportun şi să se bucure de confort şi linişte pe toată perioada spitalizării.”

Pe lângă aparatura de ultimă generaţie şi condiţiile de cazare şi îngrijire, staff-ul medical este format din cei mai buni şi experimentaţi medici ginecologi, anestezişti şi neonatologi.

Untitled_Panorama1-sanconfind

Nou-născuții din terapia intensivă neonatală beneficiază de aparatură medicală performantă: incubatoare moderne, mese radiante pentru resuscitarea neonatală, aparate pentru ventilație mecanică, monitoare cardio-respiratorii, lampa de fototerapie, posibilitatea de efectuare a screening-ului metabolic extins și a celui auditiv. La SANCONFIND, nou-născuții sunt spălați numai cu apă sterilă.

Pentru informaţii şi programări, puteţi suna la telefon: 0372.327.450

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele