Mayweather va lupta cu starul japonez al artelor marţiale mixte Mikuru Asakura

0

Boxerul american Floyd Mayweather îl va înfrunta pe starul japonez al artelor marţiale mixte Mikuru Asakura într-o luptă care va avea loc în septembrie, a anunţat organizaţia de MMA Rizin, cu ocazia unei conferinţe de presă care a avut loc marţi la Tokyo, informează AFP.

 

„Cei doi sportivi se vor lupta în Japonia, în septembrie, iar data şi regulile întâlnirii vor fi precizate mai târziu, în cursul acestei luni”, a asigurat Nobuyuki Sakakibara, le preşedintele Rizin, care s-a declarat „mândru” să vadă această luptă având loc.

„Sunt înainte de toate un luptător de MMA şi voi utiliza această specificitate pentru a câştiga această luptă. Sunt nerăbdător”, a afirmat Mikuru Asakura (29 ani), luptătorul japonez cu 16 victorii în lupte profesioniste de MMA.

„Sunt cel mai bun, am văzut toate vedetele şi am doborât toate recordurile”, a răspuns Floyd Mayweather, supranumit „Money” (Bani), datorită sumelor uriaşe pe care le-a câştigat pe parcursul carierei sale. Acesta l-a descris pe Mikuru Asakura drept „un adversar ca oricare altul şi care va face tot posibilul” să-l învingă.

Vezi și Box cu umbra, Floyd Mayweather Jr. a anulat lupta din Japonia

La 45 de ani, marea vedetă a boxului, neînvinsă pe parcursul carierei sale profesioniste (50 de victorii), a adăugat că vrea „să procedeze ca întotdeauna: să arate publicului ceea ce a venit să vadă”.

Mayweather, retras de mai mulţi ani din activitate, înainte de a reveni, în 2017, pentru a-l învinge pe startul MMA Conor McGregor, a înfruntat un kickboxer japonez, Tenshin Nasukawa, la sfârşitul anului 2018 în Japonia, pe care l-a doborât în doar două minute.

De asemenea, Floyd Mayweather a amintit de mai multe ori, marţi, lupta sa „pentru distracţie” cu youtuber-ul american Logan Paul, în 2021, care potrivit acestuia „cere o nouă întâlnire pe reţelele de socializare”.

Întrebat despre o posibilă nouă retragere, Floyd Mayweather a răspuns că se va retrage doar atunci când el însuşi va decide asta.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele