MedLife deschide prima hyperclinică din Oradea, după o investiție de 1,2 mil. euro

0

MedLife inaugurează prima hyperclinică din Oradea, care pune la dispoziția orădenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș. Compania medicală a anunțat și preluarea integrală a centrului Transilvania Imagistică Oradea, furnizor de servicii medicale de diagnostic, imagistică și radiologie.

Hyperclinica MedLife este rezultatul unei investiții de 1.2 milioane euro, se întinde pe o suprafață de 1.100 mp și este dispusă pe 3 nivele. Unitatea cuprinde un punct de recoltare, cinci săli de investigații (gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, urologie, cardiologie etc.), un salon post-anestezic și 12 cabinete, destinate consultațiilor clinice și paraclinice. Echipa este formată din peste 60 de medici, asistente și personal de suport.

„Inaugurarea primei hyperclinici MedLife în Oradea susține planurile noastre de extindere națională. Este un oraș în plină dezvoltare, iar deschiderea unei clinici de mari dimensiuni aici nu face altceva decât să vină în întîmpinarea pacienților și să le ofere servicii medicale integrate, la cele mai înalte standarde. Așa cum am anunțat încă de la începutul anului către investitori și acționarii noștri, vom continua planul de extindere la nivel de țară și vom prospecta în continuare piața, cu accent pe orașele cu populație medie”, spune Mihai Marcu, președinte și CEO al MedLife.

19 specialități

Pacienții pot accesa servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 19 specialități, printre care medicină internă, pediatrie, ortopedie, ginecologie, alergologie, ORL, neurologie, psihologie, psihiatrie, diabet și nutriție, cardiologie și stomatologie. Divizia de imagistică include ecografe performante, ce oferă o acuratețe deosebită a diagnosticului, dar și sisteme endoscopice complete.

În prezent, MedLife funcționează în Oradea cu un laborator de analize, inaugurat în martie două puncte de recoltare și o hyperclinică, aceasta din urmă fiind cea mai recentă investiție.


Sursa: MedLife deschide prima hyperclinică din Oradea, după o investiție de 1,2 mil. euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele