Mergeți și faceți politică

0
- Reclama -

Românii pot schimba clasa politică doar dacă se implică politic. De ce ar face-o? Pentru că dacă stau la showurile imbecile de la ProTV, TVR sau Antene, nu mai zic de Kanal D, atunci Liviu Dragnea, Traian Băsescu sau Tăriceanu ”7 neveste” or să facă politică mai departe și românii or să trăiască prost.

Ce avem cu Liviu Dragnea? Nimic. E un om de ispravă, are o casă de milioane, doar a declarat că a băgat vreun milion în ea, are un băiat realizat, afacerist cinstit, supercapitalist care caută ptofitul, doar a dat pe o fermă cu zeci de mii de porci vreo 500 de lei. Mai mult, Liviu își face vacanțele în Brazilia. Super om. Credem că Liviu este întruchiparea Supraomului.

Singura problemă legată de Liviu Dragnea este salariul lui de bugetar. Dacă facem o socoteală aflăm că i-ar trebui vreo 10 vieți să facă atâția bani câți are din salariul de bugetar. Deci, de unde Dumnezeu are banii pe care știți că-i are din ce se vede că face și drege?

Citiți și Liviu Dragnea de la combinator politic, la magnat român cu proprietăți în Brazilia

Tăriceanu e un altfel de om! Un liberal capabil să se facă frate cu oricine ca să dea bine la fete.

- Reclama -

E clar că n-ar mai fi așa sexy dacă ar ajunge un simplu senator. Așa, șef la senat și peste un ALDE plin de scursuri de prin alte partide, Tăriceanu Schimbăceanu poate să-și țină șansele la vii când vine vorba de sexul frumos. Poate doar dacă intră pe la mititica o vreme să sape de el doamnele din înalta societate bucureșteană, dar de ce să intre, ce are DNA-ul cu el? Noi credem că nu are destul. Totuși, Schimbăceanu a mințit în declarațiile unei anchete din care românii au fost păgubiți cu milioane de euro. A mințit, iar acum acuză idiot că DNA-ul e poliție politică. NU, nu e așa ceva. De la alt penal atotputernic cândva, Viorel Guzgan Hrebenciuc aflăm că făceau nemernicii împotriva poporului român că ‘se putea’, dar dacă se putea, nu înseamnă că era legal, nu? Dacă puteai să te îmbogățești într-un mod ‘imperialist’, ‘obscen’, ‘criminal’ împotriva alegătorilor, asta nu însemna că ești curat, nevinovat. Asta înseamnă că acum când justiția merge, când poți să urmărești traseele hoției absolute, poți și să bagi la pușcărie hoții care joacă rolul de politician.

Am mai anintit de fostul Președinte. Odată vârf de lance de jucărie împotriva corupților, azi unul înconjurat de prieteni sau chiar rude apropiate cu dosare. Traian DNA Băsescu își are fratele la pușcărie, fosta muză condamnată și fata într-un dosar serios. Credem că e devastat, dar este pur și simplu rezultatul modului ticălos în care a făcut politică. Să nu uităm, FSN-istul Traian Băsescu. Credem că Iliescu e fericit!

Și să ne întoarcem de la ce am plecat. Dacă românii vor mizeria asta de politică, atunci să rămână extaziați la TV. Fie că se uită la seriale turcești, fie că e vorba de meciuri de fotbal în care un simplu fotbalist, simplu rău la minte, că sunt în marea lor majoritate proști și inculți, câștigă cât o scară de bloc, e la fel de rău pentru România. Cât vom sta la TV, ei vor face politica hoției, o politică vădită împotriva românului. Alternativa e să mergem cu toții pe la partide și să facem acolo lucruri. Cu mulți români simpli și curați în partide se va spăla scena politică, încet, încet.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele