Mesaj împotriva lui Dragnea, proiectat pe Palatul Parlamentului: „Liviule, valiza, Liviule!”

0

Un mesaj împotriva lui Liviu Dragnea a fost proiectat cu laser, duminică seară, pe clădirea Palatului Parlamentului, de către membrii asociației „Evoluție în instituție”, relatează Mediafax. Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat în contextul apariției unei valize cu documente Tel Drum.

Membrii Asociației „Evoluție în instituție” au proiectat, duminică seară, pe clădirea Palatului Parlamentului, un mesaj împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat după ce Rise Project a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar a dat peste ele un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său.

De asemenea, la momentul la care mesajul a fost proiectat, Liviu Dragnea discuta la Parlament, cu o parte din liderii județeni PSD, pe tema ordinii de zi a Comitetului Executiv Național de luni, au declarat pentru Mediafax surse din partid.

Potrivit surselor citate, președintele PSD Liviu Dragnea a solicitat o „ședință pregătitoare” în format restrâns, cu o parte din liderii județeni PSD.

Citește și Lia Olguța, întrebată dacă va fi remaniată:” La ministerul muncii va fi șomaj tehnic, ne-am îndeplinit partea de program de guvernare!”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele