Mesajul de adio al româncei care s-a sinucis în catedrala St Paul din Londra

0

Românca Lidia Drăgescu, moartă luni dimineață la Londra după ce a căzut de la o înălțime de 30 de metri de pe catedrala St Paul, se pare că s-a sinucis. Acestea sunt cele mai recente informații furnizate de presa din Marea Britanie, care citează surse din poliția londoneză. Oamenii legii au găsit în mâinile fetei două bilete de adio.

Citiți și George Negru, patronul companiei Omnia Turism, s-a sinucis după ce a sărit în gol de la etajul unui bloc din Capitală

Ipoteza sinuciderii în cazul tinerei din Londra care a căzut de pe catedrala Saint Paul pare să se confirme și de existența a două bilete de adio pe care tânăra le-ar fi scris și pe care anchetatorii le-au găsit la fața locului.

Biletele de adio au fost scrise în limba română și au fost găsite de polițiști în mâinile fetei, după ce aceasta s-a aruncat de la înălțime.

Prima dintre scrisori era adresată mamei ei:

„Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun.
Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul și de tot prezentul care îmi provoacă atâta durere.
Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, veți fi ok.
Gândiți-vă la mine că sunt bine acum.
V-am spus acum cât de mult vă iubesc.
Imi pare rău, dar trebuia să scap de asta și abia aștept să văd ce este de partea cealaltă
Vă iubesc pe toți, rămâneți cu bine și ne revedem după ce îmbătrâniți. Aveți grijă de voi.
Vă mulțumesc pentru tot”.

Cel de-al doilea bilet a fost destinat tuturor celor care au văzut-o după gestul extrem:

„Îmi pare rău că v-am pus să vedeți o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de priveliște, mergeți și fiți fericiți și trăiți-vă viețile!”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele