MetLife are 500 milioane dolari pentru proiecte cu impact social şi de protecţie a mediului

0

MetLife are 500 milioane dolari pentru proiecte cu impact social şi de protecţie a mediului, până în 2030. Raportul de Sustenabilitate 2020 lansat de MetLife la sfârşitul lunii Iunie subliniază angajamentul pentru dezvoltare şi incluziune socială prin investiţii în valoare de 500 de milioane de dolari, până în 2030, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

 

25% din aceste fonduri vor fi alocaţi în acţiuni de protecţie a mediului, iar în paralel, MetLife are ca obiectiv să creeze contextul prin care poate oferi stabilitate financiară persoanelor defavorizate, afectate de inegalităţile de gen şi rasă, care locuiesc în comunităţi cu venituri mici.

Raportul evidenţiază angajamentul MetLife de a face acţiuni concrete pentru dezvoltarea şi menţinerea principiilor de diversitate, echitate şi incluziune atât în societate, cât şi la locul de muncă. Compania s-a aliniat iniţaitivelor de eliminare a diferenţelor de gen, atât în comunitate, cât şi în poziţii de conducere, la locul de muncă. La nivel global, la sfârşitul anului 2020, femeile reprezentau 52% din forţa de muncă a MetLife, 33% din Consiliul Director, 30% din Consiliul Executiv şi 42% din manageri.

Vezi și MedLife a mai făcut o achiziție

„În calitate de asigurător cu acoperire globală şi de companie orientată spre acţiune, ne străduim să creăm un viitor mai sigur şi mai durabil”, a declarat Michel Khalaf, Preşedintele şi CEO MetLife. „În urmă cu 153 de ani ne-am luat angajamentul de a oferi protecţie financiară celor din jurul nostru şi consolidăm zilnic această promisiune prin acţiuni ce vizează grija faţă de mediu şi climă, echitate şi incluziune socială, sănătate şi dezvoltare economică a comunităţilor defavorizate”.

Raportul de Sustenabilitate prezintă demersurile iniţiate de MetLife cu scopul de a genera schimbări pozitive în cele peste 40 de pieţe în care îşi desfăşoară activitatea. Reperele anului 2020 includ:

– MetLife şi Fundaţia MetLife au oferit mai mult de un sfert de miliard de dolari pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să facă faţă impactului COVID-19.

– MetLife şi MetLife Investment Management au susţinut creşterea numărului de locuri de de muncă, generarea de venituri şi stabilitatea financiară prin investiţii de 659,6 miliarde de dolari în active totale administrate pentru clienţi.

– Fundaţia MetLife a investit suplimentar 5 milioane de dolari, pe parcursul a trei ani, pentru a promova oportunităţile de educaţie, carieră şi antreprenoriat pentru persoanele de origine afro-americană. Totodată, au fost susţinute iniţiativele de echitate rasială printr-o investiţie de 10 milioane de dolari în contribuţii anuale existente, pentru a sprijini diversitatea şi incluziunea în cadrul comunităţilor în care activăm. MetLife a lansat, de asemenea, EXCELERATE, un program de susţinere a tinerilor talentaţi, pentru a creşte şansele de promovare a angajaţilor de altă naţionalitate în poziţii de management.

– Ca parte din cele 11 noi obiective de mediu ale companiei, MetLife s-a angajat să reducă emisiile de gaze cu efect de seră cu încă 30%, în perioada 2019 – 2030 şi să iniţieze, până în 2030, noi investiţii ecologice de 20 miliarde dolari, în energie regenerabilă, clădiri certificate LEED şi obligaţiuni verzi. Operaţiunile MetLife sunt neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2016, iar investiţiile sale în ecologie depăşesc acum 28,7 miliarde de dolari şi includ proiecte imobiliare eficiente din punct de vedere energetic şi proiecte de energie regenerabilă.

– MetLife a lansat un Cadru de Finanţare Durabilă pentru a avea în continuare un focus al priorităţilor de investiţii şi afaceri şi a emis un acord de finanţare ecologică de 750 de milioane de dolari, securizând prima notă susţinută de acordul de finanţare verde a industriei de asigurări din SUA.

„Considerăm că sustenabilitatea este un pilon fundamental în strategia noastră de afaceri şi ne motivează în activităţile realizate în cadrul operaţiunilor noastre”, a declarat Jon Richter, Chief Sustainability Officer al MetLife. „Scopul comun şi complet al angajaţilor noştri, al produselor şi serviciilor noastre, al investiţiilor şi al eforturilor pentru comunitate ne ajută să acţionăm ca o forţă a binelui în lume”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele