Metrorex: tineri ținuți pe peroane la Piața Victoriei

0

Circulația metroului se desfășoară cu dificultate marți dimineața pe Magistrala 2 Berceni – Pipera, în urma producerii unei defecţiuni la un tren, informează Metrorex.

Stația Piața Victoriei a fost cel mai afectată, tinerii corporatiști au așteptat zeci de minute pe peron și în drum spre peron.

Din comentariile postate pe Facebook, mulți dintre ei au spus că cei de la Metrorex nu au ieșit pe peron să încerce sa decolmateze ieșirile care erau superaglomerate.

“Astăzi, 26 martie, la ora 8:15, pe Magistrala 2, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou ce mergea spre Pipera. Călătorii aflaţi în tren au fost debarcaţi în staţia Piaţa Victoriei 1, în condiţii de siguranţă şi au fost preluaţi de celelalte trenuri pentru continuarea călătoriei. În acest moment, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate. În cel mai scurt timp se va circula conform graficului”, precizează Metrorex.

Echipele Metrorex au făcut demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din circulaţie iar călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii, menţionează compania.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele