Micropigmentare medicală, o nouă tehnică de reconstituire estetică după intervenții chirurgicale, ia avânt în România

0
- Reclama -

O stimă de sine scăzută poate ascunde anumite probleme de sănătate cu care o persoană se confruntă. Datele arată că oamenii care au suferit intervenții chirurgicale ale diferitelor forme de cancer, precum si persoanele care au suferit traumatisme în urma unor accidente sau intervenţii chirurgicale cu un rezultat inestetic pot afecta starea de spirit şi încrederea în sine.

Pentru a depăsi astfel de perioade este nevoie de suportul celor din jur, de comunicare și de înțelegerea mecanismelor psihologice care au dus la această situaţie.

În afară de suportul psihologic şi emoţional, rezolvarea aspectelor inestetice poate contribui considerabil la îmbunătăţirea stării generale. Una dintre cele mai moderne şi eficiente metode de tratament neconvenţional prin care poate fi obţinut un aspect estetic plăcut este micropigmentarea medicală în 3D .

Beneficiile acestui tratament se referă la efecte atât de ordin psihic cât şi fizic, în sensul îmbunătăţiri imaginii corporale a persoanei, a creșterii  încrederii de sine și a confidențialității în propria sexualitate ”, declară Florentina Iluţă specialist în micropigmentare medicală.

- Reclama -

La tehnica micropigmentării cel mai des apelează persoane care s-au confruntat cu cancerul mamar. În acest caz, micropigmentarea medicală constituie o îmbunătăţire imediată şi estetică a sânului, oferindu-i acestuia un aspect  natural – prin pigmentarea mamelonui şi a areolei în tehnica 3D, obţinându-se rezultate cât mai apropiate de realitate.

Pacienţii noștri, în mare parte, au mamelonul reconstituit chirurgical şi apelează la tratamentul nostru de micropigmentare medicală pentru a-i oferi mamelonului culoare, contur si areola”, declară Florentina Iluţă, specialist în micropigmentare medicală.

 

Un alt beneficiu al acestei proceduri este faptul că nu este dureroasă

În funcție de procedura chirurgicală prin care a trecut persoana, efectele micropigmentării medicale la nivelul sânilor sunt diferite, pragul de durere variază de la deloc la mic, cu atât mai mult cu cât se folosește anestezic local, atât prior procedurii, cât și în timpul acesteia”, mai spune Iluță.

La fel ca în cazul oricărui tratament de micropigmentare, consultația medicală este necesară.

„Consultul medical este necesar în neoplazie, rezultatele tratamentului de micropigmentare depinzând de perioada de timp trecută/prezentă a afecțiunii propriu-zise și interferența cu tratamentul medicamentos de chimioterapie.”

Igiena înainte de toate și aparatură de ultimă de ultimă generație

„În timpul procedurii de micropigmentare medicală sunt folosite produse de unică folosință cu scop auxiliar precum pansamente, mănuși chirurgicale,  dischete, ace sterile etc. Pigmenții pe care îi folosesc  sunt de ultima generatie, din gama pigmenților speciali cu spectru medical- Perma Blend. Aparatul de micropigmentare folosit este în conformitate cu standardele de calitate UE, procedura efectuată fiind 100% sigură.

Simțim nevoia să subliniem acest aspect extrem de important întrucât pe piața liberă din România sunt des întâlnite aparate de tatuaj cosmetic și medical a căror configurație permite migrarea pigmentului din acul steril către apărat. Astfel, apare riscul de contaminare pentru următorul client, indiferent dacă se folosește un ac steril în timpul procedurii.  Ne mândrim cu standarde înalte de igienă și de tehnologie”, afirmă Florentina Iluţă.   

Cât costă o astfel de intervenţie

„Prețurile practicate sunt diferite, în functie de procedură, dar vin constant în sprijinul clienților cu oferte speciale la începutul fiecărei luni calendaristice. De asemenea, am demarat campania pay with pay with a smile (campanie care există la nivel internașional) prin care ofer o tratament gratuit pacienților al căror aspect fizic a avut de suferit  în urma unor accidente sau traumatisme grave”, declară Iluță. 

Florentina Iluță este specialist în Dermopigmentare Estetică și Medicală. Aceasta a absolvit cursurile de Dermopigmentare Nouveau Contour Beauty Group din Marea Britanie în anul 2011,  promovând până la poziția de trainer assistent în cadrul Academiei. De asemenea, Florentina Iluță este certificată în industria de cosmetică de la London School of Beauty and Make up, unde a obținut diploma CIBTAC Beauty Therapy and Cosmetology – diplomă care este recunoscută la nivel internațional.

Mai multe informații aici .

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele