Micul patriot, Rareş Prisacariu a câștigat finala ”Românii au talent”, sezonul 13

0
romanii talent
- Reclama -

Rareş Prisacariu, un băieţel în vârstă de 7 ani pasionat de actorie, a câştigat finala ”Românii au talent”, sezonul 13, de la Pro TV şi marele premiu de 120.000 de euro, stârnind discuții interminabile în spațiul public. Multe voci vorbesc despre texte populiste, patriotarde, demne de ”Cântarea României” pentru cei care iși mai amintesc despre poeziile și cântecele lipsite de orice valoare rulate excesiv în epoca Ceaușistă.

 

Printre cei care și-au exprimat păerea s-a numărat și cunoscutul Marian Godină, polițistul care are numeroși admiratori pe rețelele sociale.

„Eu nu cred că acel copil, cel care a câștigat Românii au talent, e un copil abuzat. Eu cred că e un copil îngrijit, foarte bine crescut, care are parte de o educație aleasă. Aleasă de părinți, desigur, că doar nu-i aleg educația comentatorii de pe net.

Vezi și Cornel Marin de la Românii au Talent, batjocorit de oamenii legii pentru că lucrează în strada

- Reclama -

Mai cred că are un talent de orator, cel mai probabil la pachet cu mult antrenament, și o memorie foarte bună. Sunt foarte mulți adulți care nu ar fi capabili să memoreze texte atât de lungi. L-aș fi votat vreodată pe acel copil? Cu siguranță nu. De altfel, nici nu cred că cineva i-a votat talentul oratoric și cred că pe nimeni nu ar fi impresionat dacă ar fi recitat ceva din Shakespeare, la fel cum nimeni nu ar fi fost impresionat nici de aceleași versuri, dar recitate de un adult.

Părinții i-au ales niște texte numai bune de prins la norod

Părinții i-au ales niște texte numai bune de prins la norod, niște înșiruiri de platitudini care impresionează oamenii mai mult emotivi și mai puțin raționali. Ar fi interesant să vedem niște statistici despre publicul acelei emisiuni și, mai ales, despre cei care votează. Sunt convins că nu ar fi surprize, este foarte previzibil.

În concluzie, eu nu sunt revoltat, așa cum îi văd pe mulți, mai ales pentru că nu am votat, ba doar am văzut prima sa apariție, iar după câteva minute m-am minunat de ce îi mai duce capul pe unii părinți să își pună copiii să spună”, a precizat Godină.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele