Mihai Tudose: “La PSD n-a inflorit floarea in glastra si nu e soarele in fereastra!”

0

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, sambata, la Neptun, la finalul sedintei CEx al PSD, ca in partid exista tensiuni accentuate, ca este “un moment de inflexiune” si ca “s-au spus niste lucruri”.

“Daca cineva vine si spune ca in partid totul este in regula, ca a inflorit laleaua in glastra, ca soarele e in fereastra, nu este”, a afirmat Tudose.

Fostul premier PSD a spus ca autoritatile au datoria de a mentine ordinea in tara, dar asta nu inseamna ca pot recurge la violenta extrema.

“Nu exista nicio tara de pe planeta aceasta unde cineva care sa ridice mana asupra unei uniforme sa nu fie sanctionat. In alta ordine, nu este permis ca fortele de ordine prin folosirea fortei sa intelegem bataie cu tonfa dupa ceafa. (…) Exista o ancheta in curs”, a declarat Tudose, intrebat despre interventia jandarmilor din 10 august.

El a spus ca in disputa Gabriela Firea-Carmen Dan nu poate fi obiectiv, avand in vedere conflictul pe care l-a avut cu ministrul de Interne.

“Daca cineva vine si spune ca in partid totul este in regula, ca a inflorit laleaua in glastra, ca soarele e in fereastra, nu este. Este un moment de inflexiune, s-au acumulat niste tensiuni, s-au spus niste lucruri, asteptam sa vedem ce se intampla”, a declarat Tudose.

Intrebat a cui este vina pentru aceste tensiuni, fostul premier a raspuns: “A unora ca nu au spus cand trebuia, a altora ca nu au ascultat”.

In momentul in care Tudose a iesit din hotelul unde a avut loc sedinta PSD un barbat a inceput sa strige “Jos ciuma rosie”.

Citește și CNN a difuzat înregistrarea compromițatoare cu Donald Trump și avocatul său! Donald Trump: “Atât de trist!”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele