Milionar cu suflet de golan: McGregor, arestat de poliția din SUA

0

Conor McGregor a reușit să provoace un scandal imens înaintea galei UFC 223, din Brooklyn.

Alături de 20 de oameni, conform digisport.ro, luptătorul a intrat la Barclays Center, unde a atacat un antrenor care pregăteşte mai mulţi sportivi. Lupătorul şi amicii săi au spart mai multe geamuri şi au aruncat cu diverse lucruri, inclusiv cu tomberoane de gunoi.

Există un mandat de arestare pe numele lui Conor McGregor. Avionul său nu a putut decola. Nu a putut părăsi New York-ul. Este o mişcare proastă pentru cariera lui“, a declarat Dana White, preşedintele UFC.

Conor McGregor, în vârstă de 29 de ani, este singurul din lume care a fost simultan campion mondial la două categorii de greutate. În artele marțiale mixte, irlandezul are în palmares 21 de victorii, dintre care 18 obținute înainte de limită și trei înfrângeri.

În martie, Floyd Mayweather Jr., 41 de ani a anunțat că e pe cale să accepte meciul revanșă contra lui Conor McGregor și a început deja pregătirile pentru lupta din “octogonul” UFC. Floyd Mayweather Jr. și Conor McGregor s-au înfruntat în august 2017, într-un meci cu reguli de box. Americanul s-a impus în runda a 10-a, prin KO tehnic, încasând ăentru acest meci 300.000.000 de dolari, în timp ce McGregor s-a mulțumit cu “doar” 100.000.000.

Citește și: Țiriac, Rădulescu și alți ”experți ” ne cer să nu mai fim atât de înapoiați în ceea ce privește atitudinea față de corupție

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele