Ministrelul lui Dragnea, milionar

0

La PSD, nu doar seniorii sunt privilegiați. Așa cum aminteam cu câteva luni în urmă, beizadelele lui Liviu Dragnea numite în funcții grele, au umplut cele mai importante instituții ale statului precum o ploaie cu lăcuste.

Citiți și Tinerii Social Democrați împărțiți între copii amăgiți și beizadele

Un tânăr deputat și ministru, ajutat de PSD să-și încarce CV-ul cu o carieră politică prematur umflată de funcții și responsabilități, a fost reales duminică la Romexpo liderul Tinerilor Social Democrați în cadrul unui Congres care ne dă fiori reci când ne gândim la celebra onomastică și lansare a candidaturii lui Victor Ponta de pe Arena Națională din anul 2014.

La 27 de ani, își permitea să dea cu împrumut 500.000 de lei, o sumă pe care mulți tineri nici nu visează că ar vedea-o vreodată, darmite să o aibă. Dar el nu e un tânăr oarecare, este șeful tinerilor. Al tinerilor social-democrați. Și, de câteva luni, ministru. Nu a împlinit încă 33 de ani, dar colegii de partid șușotesc că ar fi milionar. În euro. Se numește Gabriel Petrea.

Dacă deține milioane de euro, însă, cu siguranță nu sunt bani albi. Dacă ar fi fost așa, ar fi apărut în declarația de avere. Ce știm sigur, însă, este că Gabriel Petrea este posesorul a cel puțin un milion de lei. Un milion care i-a intrat în conturi în mod miraculos, fără justificare.

Când era doar un biet inginer de sistem angajat al Universității Politehnice din București (UPB), șeful TSD avea la îndemână jumătate de milion de lei. La 30 de ani, Petrea făcea sute de mii de lei anual, pe firmă, aproape fără să cheltuiască nimic. Iar nunta i-a mai adus un „dar“ de peste jumătate de milion de lei.

Tunurile președintelui TSD le puteți citi în continuare pe România Liberă.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele