Ministrul Bădălău visează aeroporturi la Giurgiu

0

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, a anunțat  printr-o postare pe Facebook că va construi la Giurgiu unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa. Compania care se va ocupa de construcția aeroportului este din Emiratele Arabe, iar la proiect va contribui și Guvernul. Bădălău susține că lucrările ar putea începe în octombrie, însă locația este secretă.

Ministrul care înjura deschis diaspora la una dintre nunțile PSD-iste la care a prins microfonul, pare că nu înțelege că ministrul nu este un voievod secretoman, ci un român plătit de români să se ocupe în numele lor de o problemă de stat.

Gafa lui Bădălau este însă una care ”pute” a incompetență dat fiind că pentru a demara lucrarile la un aeroport este nevoie de timp pentru realizarea de studii și obtinerea de avize.

Citește și VIDEO Dedicație pentru ”nașul Nicu Bădălău” la o petrecere de botez: Să vină diaspora, că noi ne p… pe ea”

„Săptămâna aceasta am avut o întâlnire, alături de premierul Viorica Dăncilă, cu reprezentanţii companiei ce se va ocupa de construcţia aeroportului privat de la Giurgiu. În octombrie ar putea începe lucrările la Aeroportul Constantin Brâncuşi ce se va întinde pe 2.500 de hectare. Este un aeroport privat, iar Ministerul Economiei, alături de alte multe ministere, îşi vor aduce contribuţia la această investiţie.”, a scris Niculae Bădălău.

Ministerul pe care îl conduce Bădălău se va implica în construirea unei stații de 350 de megawati.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=996794493998446&set=a.164142543930316&type=3&theater

„Instituţia pe care o conduc va contribui la construirea unei staţii de putere de 350 de megawati. Se vor implica şi firme româneşti, dar, de asemenea, şi autorităţile judeţene ar putea avea o contribuţie.”, mai scrie Bădălău.

Conform ministrului Economiei, aeroportul va fi atât pentru pasageri, cât și pentru marfă și va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa.

„Aeroportul va fi şi pentru pasageri şi pentru marfă. Va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, iar compania ce va investi este din Emiratele Arabe.”, susține ministrul Economiei.

Locul unde va fi construit este, deocamdată, confidenţial, iar construcția aeroportului ar putea fi gata în maximum 5 ani. De asemenea, Bădălău susține ca va fi construită o bucată de autostradă special către aeroportul de la Giurgiu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele