VIDEO Dedicație pentru ”nașul Nicu Bădălău” la o petrecere de botez: „Să vină diaspora, că noi ne p… pe ea”

0

Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, apare într-o filmare făcută la o petrecere de botez care a avut loc joi noapte în Bolintin Vale, alături de un lăutar care îi dedică o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: ”Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”.

Filmarea a fost făcută publică de deputatul USR, Adrian Prisnel.

”Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc. Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, a scris Prisnel pe Facebook.

Contactat de News.ro, Niculae Bădălău a recunoscut că a fost la acel eveniment, dar el nu este cântăreţ şi dezaprobă în totalitate exprimarea din clipul video.

“Eu nici nu cânt, că nu sunt cântăreţ, nici nu rostesc (expresii jignitoare -n.r.). Am fost la o petrecere în care unii exaltaţi cântă tot felul de tâmpenii. Eu nu îi controlez, nici nu vreau, şi dezaprob în totalitate asemene atitudini. Nu poate să spună domnul deputat că eu cânt, că nu sunt lăutar. Înţeleg că s-a folosit numele meu, că nu ştiu ce minuni. Ştiţi foarte bine, dezaprob în totalitate un asemenea limbaj şi o asemenea atitudine. E total incorect. Că dânsul vrea să îşi facă campanie sau ce dracu’ îşi face, e problema lui. Nu am folosit niciodată (acel limbaj – n.r.), dar nu pot controla eu ce dracu’ bat câmpii”, a declarat el.

Citește și Bădălău ne spune cu cât cotizează parlamentarii PSD la miting și de ce să se îmbrace cetățenii prezenți în alb

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele