Ministrul Mediului: Locul crâşmelor nu e în mijlocul pădurii

2
- Reclama -

Ministrul Mediului Mircea Fechet a declarat, după ce a vizitat Pădurea Trivale din Piteşti, unde este amplasat şi un cort de petreceri, că a rămas uimit de ce a văzut acolo şi a precizat că „în mod cert locul restaurantelor, locul crâşmelor şi al altor tipuri de activităţi gălăgioase nu este în mijlocul pădurii, unde ne propunem să protejăm nu doar arborii, ci mai ales biodiversitatea din acele păduri”.

 

„Este un subiect care naşte multe controverse şi discuţii. Şi la Bucureşti a fost sesizat de numeroşi cetăţeni. Am fost pentru a vedea cu ochii mei ce se întâmplă în acea pădure, care ar trebui să aibă un rol de recreere pentru toţi locuitorii din Piteşti, să ne ajute pe toţi să respirăm un aer curat şi ar trebui să fie bine conservate. Mi-au sărit în ochi acele construcţii pe care le-am văzut şi vă mărturisesc că mă plimb foarte des în pădurile din România, fondul forestier şi rar mi-a fost dat să văd asemenea lucruri”, a afirmat Mircea Fechet, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri, la sediul PNL Argeş.

MInistrul Mediului a mai precizat că locul restaurantelor şi crâşmelor gălăgioase nu este în mijlocul pădurii, unde trebuie protejaţi arborii, cât şi biodiversitarea din aceste păduri.

OMV Petrom negocieri pentru Neptun Deep și intrarea României în Schengen

- Reclama -

„Nu am reuşit să ajung până acolo având în vedere timpul limitat, dar am auzit că undeva în mijlocul pădurii se află şi un cort pentru petreceri, şi eu cred că în mod cert locul restaurantelor, locul crâşmelor şi al altor tipuri de activităţi gălăgioase nu este în mijlocul pădurii, unde ne propunem să protejăm nu doar arborii, ci mai ales biodiversitatea din acele păduri”, a adăugat Fechet.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele