MISA se spală pe mâini de membrii care o iau razna

0
Foto-Profimedia
- Reclama -

Şcoala de yoga MISA protestează faţă de ceea ce numeşte asocierea ”tendenţioasă, mincinoasă şi senzaţionalistă” a numelui Asociaţiei cu o persoană suspectă de comiterea infracţiunii de viol.

 

MISA precizează că nu este responsabilă de ceea ce fac cursanţii în afara celor câteva ore pe săptămână când frecventează cursurile, reacţionând astfel la comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea potrivit căruia un bărbat ”membru în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA)” a întreţinut raportul sexuale cu o fetiţă de 11 ani, ”profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa, datorită vârstei fragede”.

”Pentru corecta informare a opiniei publice şi în spiritul adevărului, reamintim că din anul 1990 şi până în prezent zeci de mii de oameni au participat la cursurile şcolii noastre de yoga ezoterică integrală. Aceasta nu înseamnă că Asociaţia noastră este în vreun fel responsabilă de ceea ce fac aceste persoane în afara celor câteva ore pe săptămână când frecventează cursurile noastre, şi nici nu îi face pe aceştia ”membri MISA”, aşa cum în mod obsesiv afirmă presa despre fiecare persoană care a avut cea mai mică tangenţă cu vreun curs de yoga al şcolii noastre”, transmit reprezentanţii asociaţiei.

Acţiunile Raiffeisen Bank International , în scădere

- Reclama -

Ei precizează că învăţăturile Şcolii de yoga MISA promovează ”împărtăşirea unor valori şi aspiraţii de natură spirituală, promovarea unui stil de viaţă în deplină armonie cu principiile spirituale universale, dumnezeieşti”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele