Moderna investighează posibilele reacții adverse la vaccin

1
vaccin moderna
- Reclama -

Compania americană de biotehnologie Moderna a anunţa că a primit informaţii de la departamentul pentru sănătate din California că mai mulţi oameni sunt trataţi la un centru din San Diego pentru posibile reacţii alergice la vaccinul său pentru Covid-19.

 

Comentariile au venit după ce cel mai important epidemiolog din California a publicat duminică un comunicat prin care recomandă oprirea vaccinărilor cu vaccinuri din lotul 41L20A, din cauza posibilelor reacţii alergice care sunt investigate.

”A fost raportat un număr neobişnuit de mare de posibile reacţii alergice pentru acest loc de vaccinuri ale Moderna, administrate la un centru de vaccinare comunitar. Mai puţin de 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale într-un interval de 24 de ore”, a spus epidemiologul.

Moderna a spus că nu are cunoştină de un număr comparabil de cazuri de evenimente adverse de la alte centre de vaccinare care ar fi putut să administreze vaccinuri din acelaşi lot sau din alte loturi.Un total de 307.300 de doze de vaccin din lotul espectiv rămân depozitate, ditnr-un total de 1.272.200 de doze produse.

- Reclama -

Moderna a arătat că lucrează împreună cu autorităţile de reglementare în domeniul sănătăţii pentru înţelegerea cazurilor şi dacă trebui oprită utilizarea lotului.

Putin mai deține un ”stat” în interiorul Rusiei, la Marea Neagră

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele