Modpack System caută sudori specializați în argon! Vezi dacă te potrivești cerințelor postului

1

Modpack System, cea mai importantă companie de relocări, ambalări pentru export, transport multimodal și alte servicii adiționale, angajează sudori specializați în argon.

Cei interesați de acest post trebuie au următoarele atibuții:

Realizează operația de sudură a pieselor de oțel, oțel inox și aluminiu

– Debitarea cu polizorul efectuată în prealabil sudurii

– Înțelegerea schiței de sudură

– Polizare și șanfrenare

Cerințe:

– Autorizație sudura în argon cu experiență relevantă în TIG/WIG

– Experiență minim 3 ani în execuția operațiilor de sudură ale echipamentelor industriale, a structurilor și subansamblelor metalice

– Disponibilitate pentru program prelungit

SE OFERĂ SALARIU ATRACTIV ȘI TICHETE DE MASĂ!

De asemenea, Modpack System Group oferă spor de vechime in cadrul Modpack, tichete de masă/diurnă pentru deplasare, conform legislației în vigoare, tichete cadou cu ocazia sărbătorilor, decontare transport conform legislației în vigoare și asigurare medicală.

Pentru informații și detalii suplimentare, sunteți rugați să sunați la numărul de telefon: 0723 337 305 sau să trimiteți CV-ul la adresa hr2@modpacksystem.com.

De la o companie mică şi o investiţie iniţială de 20 de mii de euro, Modpack System Group a ajuns, în 11 ani, la o companie de 5,5 milioane de euro. În prezent, investiţiile totale în companie şi în extindere se ridică la peste 3 milioane de euro, ajungând să fie un lider de piaţă în România, concurând cu firme cu o tradiție de peste 100 de ani.Vezi mai multe informații despre compania Modpack System aici, dar și alte posturi libere aici.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele