Mohammad Murad a cumpărat închisoarea Doftana

0

Omul de afaceri Mohammad Murad a anunţat că a cumpărat închisoarea Doftana şi doreşte să o transforme într-un complex hotelier cu 1.000 de locuri. El a menţionat că investiţia se ridică la 25 de milioane de euro.

Vezi mai multe aici: https://casoteca.ro/povestea-inchisorii-doftana-unul-dintre-cele-mai-infioratoare-locuri-din-romania/

“Am văzut în ultimele zile foarte multe comentarii şi pozitive, şi negative, la ultima achiziţie, ultima încercare de a redeschide zona Prahovei. A fost organizată o licitaţie referitoare la închisoarea Doftana. Am exprimat dorinţa de a face o investiţie amplă acolo. Acest lucru îl fac de peste 20 de ani, unde sunt active lăsate în paragină, care au fost şi reprezintă nişte simbolurile ale istoriei României. Nu ştiam foarte multe despre închisoarea Doftana, am citit. Chiar dacă au fost nişte simboluri un pic mai negative, că e vorba de o puşcărie, ştiţi foarte bine că acolo au fost închişi, Ceauşescu, Gheorghiu-Dej, zona are foarte multă istorie. Eu cred că nu există o afacere durabilă dacă nu are în spate istorie”, a declarat Murad, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că închisoarea va fi transformată într-un complext hotelier cu peste 1.000 de locuri de cazare.

Elon Musk impune revenirea la birou a angajaților Tesla. Reacția germanilor: Nein, danke

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele