VIDEO Momentul coliziunii dintre mașina președintelui Moldovei și un camion

0

Serviciul de Pază și Protecție din Republica Moldova a făcut publice pe Facebook imagini video din momentul impactului dintre un camion și automobilul Mercedes care îl transporta pe președintele Igor Dodon, accident în urma căruia președintele s-a ales cu câteva zgârieturi.

Din imagini se arată cum camionul intră pe contrasens – la prima vedere din cauza unei depășiri – și lovește limuzina prezidențială în zona stânga față. Șoferul Mercedesului a încercat să evite impacutul, însă a fost prea târziu, scrie Unimedia.info. În urma ciocnirii, mașina în care se afla Igor Dodon a fost proiectată într-un șanț, iar camionul se ciocnește cu și mașina din spate, cea din care au fost filmate imaginile cu o cameră de bord.

Accidentul s-a petrecut pe drumul Strășeni – Călărași, un drum cu o bandă pe sens. În urma accidentului, Dodon a fost internat într-un spital din Chișinău. Alături de el se mai aflau mama sa și unul dintre fiii săi, iar starea lor de sănătate este ”satisfăcătoare”, după cum a anunțat Serviciul de Pază și Protecție într-o postare pe Facebook.

Dodon a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care arată că starea sa de sănătate este bună.

Momentul producerii accidentului

Momentul producerii accidentului rutier cu implicarea coloanei Președintelui țării

Publicată de Serviciul de Protecție și Pază de Stat pe Duminică, 9 Septembrie 2018

Citește și VIDEO Președintele Moldovei s-a răsturnat cu mașina după o ciocnire cu un camion

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele