VIDEO Președintele Moldovei s-a răsturnat cu mașina după o ciocnire cu un camion

0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de orașul Strășeni. Potrivit surselor UNIMEDIA, mașina acestuia s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un camion al unei firme avicole care venea din sens opus. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al Poliției, Mariana Bețivu.

Potrivit imaginilor prezentate de ProTv.md și Ziarul de Gardă, mașina prezidențială este un Mecedes clasa S.

Starea lui Igor Dodon este satisfăcătoare. Acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea. Cu toate acestea, Dodon, a fost transportat la spital, potrivit Ziarului de Gardă.

„Două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului”, scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook.

Potrivit unor surse citate de Unimedia, în mașina președintelui se mai aflau mama sa, soția și unul dintre fiii săi.

Imagini cu mașina răsturnată în accident:

Citește și Florin Călinescu după ultima gafă a luiDăncilă:Nici in Chaplin, nici in Stan&Bran, nici in nimeni, nu am vazut faza ca aia

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele