Monica Gubernat așteaptă avizul Parlamentului pentru a prelua șefia CNA

0

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului şi-au ales în şedinţa de astăzi preşedintele şi vicepreşedintele. Monica Gubernat a fost votată pentru a conduce forul audiovizual, urmând ca propunerea de preşedinte să fie trimisă către Parlament. Pentru funcţia de vicepreşedinte a fost ales Nicolaie Bălaşa.

Monica Gubernat a fost aleasă prin votul a şapte din cei 11 membri prezenţi. Consiliul Naţional al Audiovizualului este format din 11 membri: Ramona Sorescu, Nicolaie Bălaşa, Alexandru Kocsis, Orsolya Borsos, Cristina – Ancuţa Pocora, Răsvan Popescu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Gabriel Tufeanu, Radu Călin Cristea, Monica Gubernat.

Conform site-ului instituţiei, Monica Gubernat, doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative în domeniul comunicării publice, este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002). A facut parte din echipa tehnică de campanie a PSD în anii 2000 şi 2004. A lucrat în adminstraţia publică centrală la Ministerul Turismului.

Citește și: Manifest muzical anti – guvernanți

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele