Moșteanu (USR) nu crede în refacerea coaliției

0
mosteanu usr

Vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu anunţă, într-un interviu la RFI, că partidul său nu va vota în Parlament un guvern minoritar PNL, şi consideră că refacerea coaliţiei PNL-USR-UDMR pare o perspectivă foarte îndepărtată. 

 

Ionuţ Moşteanu afirmă că USR nu va vota un Guvern minoritar.

”Înţeleg că va veni astăzi să prezinte programul de guvernare, ca şi cum un program de guvernare, nişte gânduri bune aşternute pe hârtie ar fi vreo garanţie. Nu, garanţia sunt bunele intenţii şi profesionalismul oamenilor care pun în aplicare un astfel de plan de guvernare şi bineînţeles majoritatea din spatele Guvernului (…). USR nu va vota un Guvern minoritar. Acum nu avem nevoie de un Guvern minoritar. Acum două săptămâni, când Dacian Cioloş era premier desemnat, prima noastră opţiune a fost refacerea coaliţiei, partenerii ne-au respins”, a spus Ionuţ Moşteanu.

Întrebat în ce condiţii ar accepta USR refacerea coaliţiei cu PNL şi UDMR, vicepreşedintele formaţiunii a răspuns: ”În momentul ăsta, opţiunea PNL e foarte clară, spusă clar şi răspicat prin gura preşedintelui PNL, prin gura preşedintelui Klaus Iohannis, care a găsit în USR sursa tuturor problemelor României şi foarte straniu pentru milioane de oameni, a găsit în PSD sursa pentru rezolvarea celorlalte probleme”.

Cioloș acuză PNL că pune pandemia în spinarea a doi miniștri USR

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele