Moțiunea împotriva lui Cîțu a trecut

În decembrie 2019, o altă moţiune simplă care îl viza pe Cîţu a fost adoptată de Senat fără însă a avea nicio consecinţă.

0

Moţiunea simplă depusă de PSD la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Finanţelor a fost adoptată fiind a doua moţiune care îl vizează şi care trece de Parlament.

Moţiunea simplă intitulată ”«Virusul Cîţu» a infectat economia naţională”, în care PSD afirmă că Florin Cîţu s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie, a fost adoptată de deputaţi cu 166 de voturi ”pentru”, 94 ”împotrivă” şi 28 de abţineri.

”Mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul şi mai letal decât maladia COVID-19, «Virusul Cîţu» a distrus aproape complet economia naţională! După aproape două luni de stare urgenţă, după nenumărate bâlbe, amânări şi rectificări de acte normative, ministrul Finanţelor, Florin Vasile Cîţu, s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie”, se punctează în textul moțiunii. În decembrie 2019, o altă moţiune simplă care îl viza pe Cîţu, intitulată Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE” a fost adoptată de Senat, fără însă a avea nicio consecinţă.

Citește și: Scandal la vârful FIFA

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele