Mohammad Murad s-a ales cu anchetă penală după ce a împărțit pachete alegătorilor din Mangalia

0
- Reclama -

IPJ Constanţa a anunţat luni seară declanşarea unei anchete penale, în baza unei sesizări din oficiu, după ce la un post local TV au apărut imagini cu omul de afaceri Mohammad Murad care împărțea pachete oamenilor din Mangalia.

 

Candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Mangalia, Mohammad Murad, a fost filmat în timp ce împărţea pachete inscripţionate cu numele său şi sloganul electoral.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni seară de IPJ Constanţa.

Mohammad Murad si-a anunțat candidatura la Primăria Constanța

- Reclama -

În ştirea transmisă de un post de televiziune din Constanţa se observă cum Mohammad Murad împarte unor cetăţeni pachete cu sloganul „Alături de oameni” şi numele său, el înregistrându-şi de altfel candidatura la funcţia de primar al Mangaliei, ca independent, după ce anterior îşi declarase dorinţa de a candida pentru Primăria Constanţa.

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele