Năsui: În ultimele 4 luni s-au dus peste 3 miliarde de lei pe pensiile speciale

0
Claudiu-Nasui
Claudiu-Nasui
- Reclama -

Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat că în ultimele patru luni, în plină pandemie, peste 3 miliarde lei s-au dus pe pensiile speciale, în timp ce lumea aşteaptă decizia CCR pe această speţă. 

 

„Risipa de bani continuă, în timp ce clasa politică îşi acordă noi privilegii. Nu trece săptămâna fără să mai auzim de un nou vot pentru a acorda noi sporuri sau beneficii celor apropiaţi de centrii de putere. Între timp, lupta pentru a le păstra pe cele vechi se dă la cel mai înalt nivel. De aproape 5 luni aşteptăm un verdict de la CCR legat de impozitarea pensiilor speciale.

Evident că aşteptăm un răspuns de la cei care ei înşişi beneficiază de pensii speciale, unii chiar multiple. Ce înseamnă asta pentru români? Ei bine, peste 3 miliarde de lei s-au dus în plină pandemie în pensiile speciale. Asta doar în ultimele 4 luni de zile, de când a trecut votul de impozitare în parlament. Imediat se vor face 5, astfel că specialii vor mai încasa o pensie, în timp ce noi aşteptăm răspunsul CCR”, a scris Claudiu Năsui luni pe Facebook.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

- Reclama -

Membrul USD Plus a prrecizat că avem categorii de pensionari speciali care încasează mii de euro pe lună, în timp ce angajaţii pe salariul minim plătesc printre cele mai mari taxe din UE pe muncă.

„Una din priorităţile USR este eliminarea acestor clase de privilegii în care unii români sunt buni de primit, iar alţii doar de plătit. În timp ce angajaţii pe salariul minim plătesc printre cele mai mari taxe din UE pe muncă, avem categorii de pensionari speciali care încasează mii de euro lunar, nu în baza contribuţiilor, ci doar în baza privilegiilor pe care unii şi le-au votat cu mâna lor”, a completat deputatul USR.

Coronavirusul îl face titular pe Tătăruşanu la AC Milan

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele