Naționala de baschet a intrat la izolare

0

Naţionala masculină de baschet a României a intrat în izolare după un caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus în lotul aflat în Spania.

 

“Naţionala României rămâne în izolare până la finalul competiţiei de la Valencia. După ce unul dintre sportivii noştri a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus la retestarea efectuată de autorităţile spaniole, organizatorii locali şi FIBA au decis ca sportivul să fie mutat în carantină, într-o clădire special amenajată, în vreme ce restul componenţilor delegaţiei sunt obligaţi să rămână izolaţi în camere până la întoarcerea spre România, având permise doar participarea la antrenamente şi la meciurile oficiale. De asemenea, tricolorii vor efectuă alte trei teste (astăzi, pe 27 noiembrie şi pe 30 noiembrie), de rezultatul lor depinzând alte eventuale măsuri restrictive”, a precizat Federația Română de Baschet.

Delegaţia română, care include 15 jucători, a plecat, luni, spre Valencia, unde partidele din preliminariile FIBA Eurobasket 2022 au loc în sistem turneu.De la reunire, cinci sportivi şi un membru al staff-ului tehnic au fost testaţi pozitiv la unul din cele trei teste făcute anterior şi nu se regăsesc în delegaţia oficială.România va juca la turneul de la Valencia în compania Poloniei (28 noiembrie, ora 17.30) şi a Spaniei (30 noiembrie, ora 20.30). Meciurile contează pentru Grupa A.

Tribunalul Constanța a spus ”nu” pelerinajului cerut de IPS Teodosie

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele