Nea Puiu din serialul „Umbre”: „La început încercam să-mi fac singur cascadoriile” (AUDIO)

0

Actorul Ștefan Velniciuc, cel care joacă rolul fostului recuperator Nea Puiu în serialul “Umbre”, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în emisiunea Liga de Wekeend, pentru a vorbi cu realizatorii Răzvan Toma și Vasile Constantin despre sporturile tinereții și rolurile carierei.

M-a atras sportul prin avantajele pe care i le oferă cuiva în viață. Am înțeles de tinerel că ar fi bine să practic diferite categorii de sporturi, dar cu toate acestea nu mi-am putut permite să fac foarte mult sport de performanță, în afară de călărie pe care am practicat-o ca pe un hobby. Celelalte sporturi erau pentru uz personal, mai mult pentru a mă prezenta în competiții – unele le-am câștigat, iar altele nu. Am practicat luptele și gimnastica, la sfatului unui unchi care în tinerețe practicase luptele, și văzând că natura este generoasă și la 14 ani aveam înălțimea de acum, mi-a sugerat să fac lupte. Astfel am ajuns la Rapid, unde pentru câțiva ani am intrat și eu în sală unde mă pregăteam cu campioni care îmi deveniseră modele, de la care am primit sfaturi și exemple. Eu am fost un pacifist din fire și dacă se recurgea la sprijinul meu în momente mai tensionate, încercam să aplanez. La început încercam să-mi fac singur cascadoriile, până am înțeles utilitatea cascadorilor și faptul că nu trebuie să li se ia pâinea de la gură. Atunci am început să colaborăm. Primul film, <<Săgeata Căpitanului Ion>>, a fost unul la care au lucrat cascadorii foarte mult, au fost și accidente din nefericire. A fost plăcută toată echipa de lucru, întreaga distribuție de actori, de cascadori și întreaga echipă de filmare, trăia dintr-un set de comunitate și toți încercau să realizeze performanță, dar ignorând riscurile”, a spus Ștefan Velniciuc la Sport Total FM.

Dacă serialul „Umbre” va continua sau nu, puteți afla ascutând toată discuția, pe site-ul www.SPTFM.ro sau accesând înregistrarea de lângă link-ul spre articolul original:

https://sptfm.ro/nea-puiu-din-serialul-umbre-la-inceput-incercam-sa-mi-fac-singur-cascadoriile-2/

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele