Negoiță ”3” nu va mai candida din partea PSD, partid pe care îl face zob

0

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, anunţă că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

“După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile şi priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simţit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol. Anunţ public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă. Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri şi revolte în calitate de membru PSD. Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfinţit dictatura absolută a unui individ ce a adus şi promovat în conducerea PSD-ului multe nulităţi, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin şi de a asculta cu sfinţenie comanda ‘Stăpânului'”, a postat Robert Negoiţă, luni, pe Facebook.

Robert Negoiţă a spus că “aceste personaje” au reuşit, ulterior dispariţiei “jupânului” Dragnea, “performanţa istorică de a propune şi susţine un personaj ca Viorica Dăncilă ca reprezentant PSD în cursa pentru cea mai înaltă funcţie publică din România”, cea de preşedinte al ţării.

“O nouă ruşine, fără precedent în istoria partidului. După acest fiasco, previzibil pentru orice om de bun simţ, PSD-ul arată că este o structură mult prea slăbită de aceste ‘căpuşe’ care parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate şi ţinându-l captiv în vremuri trecute. Aceşti paraziţi se ştiu foarte bine. Despre ei am vorbit şi în trecut, dar, din nefericire, ei par că înving trecerea timpului şi rămân să sugă sângele acestui partid, cred eu, până la moartea organismului gazdă”, a afirmat Robert Negoiţă.

 

Citește și: Evoluția studiilor în străinătate în contextul COVID

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele