Băsescu pune tunurile pe Cuc

0

Traian Băsescu spune că îl crede în stare pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, să îi fi cerut fostei directoare Tarom Mădălina Mezei să întârzie la decolare patru, cinci avioane, în ziua moţiunii de cenzură.

 

“Eu îl cred în stare pe ministrul ăsta să îi fi cerut directoarei generale a Tarom-ului să întârzie la decolare patru, cinci avioane pentru că sunt parlamentarii care veneau cu avioanele şi avea nevoie să…. şi ei ştiau că pierd moţiunea la patru, cinci voturi. Şi nu avea ce căuta… Seara se duce un ministru la scara blocului directoarei Tarom-ului?”, a spus Băsescu. El crede că şi fosta directoare de la Tarom a greşit când i-a dat listele de pasageri.

“După părerea mea, directoarea a făcut o mare greşeală dându-i listele de pasageri, dar pe de altă parte şi în Ministerul Transporturilor e o ierarhie. Ţi-a ordonat ministrul ceva, nu avea de unde să ştie directoarea dacă nu cumva era o solicitare a ministrului venită ca urmare a unor alte evenimente, alte instituţii au întrebat să ştie, vizau pe cineva, deşi asta putea fi doar în capul directoarei pentru că structurile de securitate au acces direct în calculatoarele companiilor”, a explicat fostul preşedinte.

Băsescu consideră că pentru acest gest Răzvan Cuc trebuie să răspundă în faţa legii.

Citește și: Iohannis, primit la Tokyo de premierul japonez Shinzo Abe

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele