Negoiţă: Viorica Dăncilă nu are ce căuta premier

0

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, luni, că nu îl surprinde rezultatul înregistrat de PSD la alegerile europarlamentare deoarece ţara a fost condusă „într-un mod neprincipial şi într-o direcţie greşită”.

El crede că nu poate fi guvernată o ţară care este împotriva ta, dar consideră că Liviu Dragnea se va agăţa de putere. De asemenea, Negoiţă mai spune că Viorica Dăncilă nu are ce căuta în funcţia de premier.

„Pe mine nu mă surprinde deloc, ba, dimpotrivă, îmi confirmă aşteptările. Nu este un moment de bucurie, nu avem de ce să fim fericiţi, este un moment de mare tristeţe. Ţara a fost condusă într-un mod cât se poate de neprincipial şi greşit, într-o direcţie greşită. Partidul la fel şi, pe cale de consecinţă, nu se întâmplă altceva decât să se culeagă rezultatele”, a afirmat Negoiţă.

Citește și USR începe negocierile în Parlament pentru o moţiune de cenzură

El crede că Viorica Dăncilă nu avea ce să caute în funcţie de premier şi că prestaţia acesteia l-a făcut să îi fie jenă că este român.

„În primul rând, doamna Viorica Dăncilă nu  are ce căuta premier. Nu are ce căuta ca prim-ministru, credeţi-mă, că eu sunt un român demn. Niciodată nu mi-a fost ruşine să spun că sunt român. Credeţi-mă că prestaţia doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă atât internă, dar mai ales internaţională, m-a făcut de mult prea multe ori să îmi fie jenă că sunt român, ceea ce consider că este pur şi simplu inacceptabil. Nu are niciun fel de calităţi ca să poată ocupa această funcţie, asta ştiam din prima secundă pentru că vreau să vă reamintesc că am fost singurul care am votat împotriva numirii dânsei ca premier”,  a precizat Liviu Negoiţă.

Negoiţă crede că o altă greşeală a lui Liviu Dragnea a fost faptul că s-a înconjurat în conducerea partidului de „nulităţi” precum Codrin Ştefănescu.

„Faptul că s-a înconjurat de nulităţi gen Codrin Ştefănescu în conducerea partidului şi Guvernului, iarăşi este un motiv în plus pentru care ar trebui să fie sancţionat.Faptul că după un astfel de dezastru vine aseară să ne spună că PSD trebuie să păstreze guvernarea, consider că este lipsit total de realism. Nu poţi guverna o ţară care este împotriva ta”, a precizat primarul.

Citește și UPDATE: Prezența la vot minut cu minut

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele