Nelu Tătaru susține că e denigrat pentru că a ”mișcat” lucrurile în sănătate

0
declarațiile-Ministrului-Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru afirmă că a devenit ţinta unor “denigrări şi atacuri” după ce a încercat să “regleze nişte direcţii” în cadrul instituţiei.

“Ca să poţi gestiona un minister, trebuie să ştii ce se întâmplă. Încercând să schimbi o organigramă, deja au început problemele, să spun aşa. Încercând să schimbi un manager de spital, deja încep problemele. Eu mi-am regăsit în acest moment nişte evenimente de la intrarea în politică din 2012: încep să îmi apară rude, încep să îmi apară articole denigratoare. Dar nu este o problemă, eu ce am promis să fac voi face, indiferent de care sunt presiunile sau nu. În acest moment nu vreau să divaghez prea mult, dar, într-adevăr, când vrei să reglezi nişte direcţii din Ministerul Sănătăţii, să pui pe picioare un minister care nu merge, nu merge şi vă spun că nu merge, atunci deja au început denigrările şi atacurile”, a afirmat Nelu Tătaru.
El a precizat, referindu-se la instituţia pe care o conduce, că atunci “când începi să umbli descoperi multe”. Nelu Tătaru a adăugat că a început să modifice componenţa unor Adunări Generale ale Acţionarilor şi a unor Consilii de Administraţie ale unor instituţii din subordinea ministerului.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele