Netflix lansează azi partea a doua din pelicula poloneză „365 de zile”

0

Continuarea unuia dintre cele mai controversate filme Netflix ale anului 2020 apare pe platformă în 27 aprilie 2022. Au fost făcute publice primele imagini din pelicula poloneză, dar și trailerul.

„365 de zile” a fost recunoscut în întreaga lume drept varianta poloneză a filmului „50 Shades of Grey”. În 2020, când mare parte a lumii era în lockdown, pelicula a devenit în timp record un fenomen mondial pe Netflix.

Continuarea thrillerului romantic polonez urmărește povestea protagoniștilor, actorii Anna-Maria Sieklucka și Michele Morrone își reiau rolurile, dar vom avea și o față nouă. A fost adus în distribuție manechinul și actorul Simone Susinna, care va deveni rivalul personajului interpretat de Michele Morrone.

Povestea din prima parte a viitoarei trilogii – despre o tânără poloneză încarcerată de un gangster sicilian care îi dă un an să se îndrăgostească de el – a provocat o reacție considerabilă, criticii susținând că sunt romantizate agresiunea sexuală și sindromul Stockholm.

După lansarea primului sezon, filmul a fost în Top 10 peNetflix în peste 90 de țări și a fost al patrulea cel mai căutat film pe Google în 2020.

Cu toate acestea, „365 Days” a avut critici proaste, iar cei care l-au văzut nu au fost deosebit de impresionați de poveste. Ceea ce i-a făcut pe abonați să vorbească despre subiect și să vizioneze filmul au fost scenele „fierbinți” presărate de-a lungul filmului.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pyM3z73oMAk

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele