NEWS ALERT: Frații Tate au fost eliberați din arest

0
frații Tate
- Reclama -

Andrew și Tristian Tate vor fi puși în libertate, a decis vineri seara Curtea de Apel București, ai cărei judecători au decis arestul la domiciliu în locul arestului preventiv.

 

Respinge propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT privind pe inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana. (…) Înlocuiește măsura arestului preventiv dispusă fata de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana prin încheierea din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti, Secția | Penală in dosarul nr. 37100/3/2022, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pâna la data de 29.04.2023, inclusiv”, a anunțat Curtea de Apel București.

Amintim, procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România la 29 decembrie. Aceștia sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Ei au negat că ar fi comis vreo infracţiune, dar judecătorii au decis arestarea lor preventivă, la 30 decembrie 2022.

Citiți și: Ce mașini au pierdut frații Tate după ce au fost arestați?

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele