Televiziunea de stat din Germania, amplu reportaj despre Liviu Dragnea:”El este principalul vinovat”

0

Jurnaliștii germani au prezentat pe larg scandalurile de corupție și condamnările lui Dragnea și au făcut o vizită la lacul Belina, aflat în centrul unui răsunător scandal și al unui dosar penal

”Liviu Dragnea și corupția – O mare demonstrație împotriva corupției – acestea erau imaginile de la sfârșitul săptămânii din București. În centrul atenției demonstranților: președintele Parlamentului și liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea”, așa prezintă site-ul televiziunii de stat germane reportajul despre viața și cariera lui Liviu Dragnea

Însoțiți de jurnalista Carmen Dumitrescu, care a documentat zeci de afaceri ale lui Dragnea în Teleorman, ziariștii germani au vizitat și un cartier social din Alexandria.

AICI materialul jurnaliștilor germani.

Jurnaliștii au descins și la Belina și vorbesc despre modul cum a pus marele pescar mâna pe afacere, vorbesc despre afacerea TelDrum, îl însoțesc apoi de condamnatul penal la Curtea Supremă, unde se judecă procesul în care între timp a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și șase luni cu executare pentru că a dispus de posturile Direcției de Protecție a copilului din Teleorman, unde era vătaf local la acea vreme, pentru a-și angaja două secretare care au prestat pentru el la partid.

ARD oferă imagini în paralel din mizeria și sărăcia care face legea cartierului social din Alexandria și o panoramă a proprietății uriașe a social-democratului Dragnea, amplasată în aceeași localitate. În reportaj este reprezentat felul extem de greu și dificil în care își trăieasc vitța oamenii acolo, marea majoirtate a oamenilor aflându-se la limita sărăciei ducându-și viața de zi cu zi într-un mediu greu de descries.

De asemenea, reportajul acordă un spațiu consistent temeiniciei protestelor și faptului că acestea sunt motivate de dorința de a susține lupta împotriva corupției și o clasă politică fără penali, fapt pentru care  fac o trecere în revistă și a lui Darius Vâlcov, consilierul premierului, sau e Elenei Udrea, exact când sunt dați jos din dubă.

 

Citește și USR cere demisia lui Carmen Dan: “Este doar un propagandist jalnic al lui Dragnea, nu ministru de interne”

De Vald Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele