Familia Niculae, afaceri în imobiliare și hidrocarburi, iese în presă / Jolie Village, proiect cu 130 de apartamente

0
Familia Niculae
Familia Niculae
- Reclama -

Omul de afaceri Petre Niculae, unchiul lui Alin Niculae, proprietarul Oscar Downstream, face prima ieșire publică în presă și anunță că o implică pe fiica sa, Lucia Niculae în afacerea Pedro Construct conform Economica.net.

 

Lucia Niculae, 37 de ani, este numită business development director în cadrul Pedro Construct, care a construit mii de apartamente pentru Alin Niculae. Cifra de afaceri a Pedro Construct a crescut cu 200% în 2021 față de 2020, la 135 de milioane de lei, cea mai mare din ultimii 17 ani. Profitul a crescut de la 8,2 milioane de lei în 2020, la peste 20 de milioane de lei anul trecut.

Lucia Niculae început să investească în 2018 în imobiliare, când a cumpărat mai multe imobile și și-a gestionat propriului portofoliu de proprietăți. De anul acesta, fiica omului de afaceri este implicată în dezvoltarea unui nou ansamblu rezidențial Jolie Village din nordul Capitalei, împreună cu Petre Niculae și asociatul acestuia, Florin Ababe. Lucia mai estionează și două saloane de înfrumusețare pe care le deține în prezent în București, GreenDaySpa fiind o afacere de familie.

Proiectul rezidențial Jolie Village se construiește pe un teren de 8.000 de mp din apropierea mallului Jolie Ville din nordul Capitalei, cu circa 130 de apartamente.

Citește și Notre-Dame din Paris: Importantă descoperire arheologică înainte de reconstrucţie

- Reclama -

“Sunt încântat să dezvolt echipa de management a companiei, prin alăturarea fiicei mele și cred cu tărie că vom duce compania la nivelul următor. Avem tot timpul nevoie de viziuni noi, iar experiența Luciei, dar și cea a asociatului meu Florin Ababe, consider că îmbină o rețetă potrivită pentru noile planuri de dezvoltare ale Pedro Construct”, spune Petre Niculae, fondatorul companiei de construcții.

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit de-a lungul celor aproape 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae mai multe ansambluri rezidențiale din București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele