Nicușor Dan a reușit să încaiere USR cu PNL

0

Primarul general Nicuşor Dan consideră că este „obligatoriu” ca PSD să fie în opoziţie după alegerile de duminică şi a anunţat că opţiunea sa la vot este PNL.

„Chiar dacă sunt fondatorul USR-ului, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale. Însă noi decidem acum viitorul României pentru următorii patru ani. Este o chestiune extrem de serioasă şi de aceea consider că este un act de responsabilitate să vin în faţa dumneavoastră să îmi exprim şi opţiunea şi mai ales argumentele care stau la baza ei”, a explicat Dan, miercuri într-o declaraţie de presă.

Reacția

Senatoarea USR Florina Presadă a catalogat ca fiind „o aberaţie” declaraţia lui Nicuşor Dan că PNL şi Ludovic Orban sunt cele mai bine opţiuni pentru guvernare. „Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală”, a fost mesajul pe care l-a transmis Presadă primarului general.

„Eu ştiu cât m-am luptat inclusiv cu ciuma galbenă timp de 4 ani în Parlament. Să spui tu, Nicuşor Dan, că PNL şi Orban sunt cele mai bune opţiuni pentru guvernare, este o aberaţie. Nicuşor, clipeşte de două ori dacă te lasă Ludovic cu puşculiţa goală. În rest, rămâne cum am stabilit: ne vedem la guvernare! Iubiţi România cu ochii deschişi!”, a scris Florina Presadă miercuri pe Facebook.

NATO își manifestă susținerea pentru Republica Moldova

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele