Nicușor Dan: Firea insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor

0
- Reclama -

Nicușor Dan: Firea insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor. Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, cataloghează drept ”insultă” la adresa inteligenţei bucureştenilor fotografia pe care Gabriela Firea a făcut-o în biroul de la Primăria Capitalei şi a postat-o, joi seară, însoţită de mesajul „Sunt încă aici. (…) Şi îmi place”.

 

„Insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toţii că biroul ăla e gol, nu există un primar care se ocupă de probleme”, a comentat Nicuşor Dan, joi seară, la Digi 24, postarea primarului încă în funcţie.

Acesta a reclamat faptul că la patru săptămâni de la alegerile locale primarul în exerciţiu nu a avut „nicio comunicare publică pe subiectele esenţiale, pe coronavirus, pe termoficare”. Primarul ales a catalogat drept „inexistentă” activitatea primarului în funcţie.

- Reclama -

Vezi și Absurd! Romania, tara oraselor cu copaci fara crengi

Nicuşor Dan a spus că ar putea fi învestit în funcţie săptămâna viitoare „dacă nu se fac apeluri la hotărârea judecătoriei”, în condiţiile în care în ţară sunt primari care şi-au preluat deja mandatele.

Ministerul Muncii: bani pentru mai multe categorii de părinți

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele