Nicușor Dan, în conflict deschis cu consilierii ”iresponsabili”

1
nicusor-dan-

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, acuză consilierii generali ai PSD şi pe unii ai USR de iresponsabilitate, întrucât rectificarea de buget necesară pentru absorbţia fondurilor europene pentru tramvaie nu a trecut la vot. Există riscul ca banii să fie pierduţi, aşa că angajaţii primăriei caută soluţii.

 

”Colegii din executiv au lucrat toată după-amiaza ca să găsească o soluţie după votul nefericit de azi din Consiliul General pe absorbţia primei tranşe de 260 milioane de lei, bani europeni, pentru 100 de tramvaie, contract aflat în execuţie. O modificare în finanţarea prin Ministerul Dezvoltării (care a făcut eforturi să strângă banii la sfârşit de an) necesita o rectificare minoră a bugetului Municipalităţii, care să fie votată de Consiliul General. PSD nu a participat la şedinţă, iar o parte din consilierii USR nu au votat rectificarea. Astfel, rectificarea nu a trecut la vot”, a scris, luni seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta anunţă că exista riscul ca finanţarea europeană să fie reziliată sau cel puţin întârziată 2-3 luni, cu complicaţii administrative pentru Minister şi pentru Primărie.

Ioana Mihăilă: Adoptarea Legii Certificatului Verde este cel mai bun răspuns la evenimentele nefericite de la Parlament

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele